Post by cahofigemil on Feb 18, 2022 5:45:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne točke ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Ova igra je bila zabavna oko mjesec dana.. što dalje idete, to je više nemoguće proći razinu bez kupnje pojačanja, ili vraćanja u prethodne hotele i igrajte razine iznova dok ne zaradite nešto.. postaje prilično dosadno nakon neko vrijeme više neću igrati.
Dobro animirana i zabavna luda igra, koja ima sjajan zvuk i interakciju
Hotel Frenzy: Home Design Sarguzasht tvo
Nisam igrao ovu igru prije, ali ako je gubljenje vremena brišem je
Ne mogu otvoriti igricu iako imam punu jaku internetsku vezu pa mogu to hall popraviti jer se nadam da bih mogao igrati ovu igru i popraviti ovo, hvala puno
Ne dopušta mi da se uključim u igru kada dođem do nadogradnje soba
Samo smeće verzija hotelskog dizala. Vrlo sporo i jako dosadno. Ne preporučati uopće
Shvaćam da programeri moraju zaraditi, ali ova igra, iako je zabavna, zahtijeva od vas da potrošite mnogo na kupnju dragulja kako biste nastavili. Radije bih platio jednokratnu naknadu. Morao izbrisati. Igrajte ako želite puno potrošiti!
Sjajna i zabavna igra. Morao izbrisati. Počeo je postajati skuplji za prevladavanje razina.
Do drugog hotela morate kupiti dijamante ili gledati hrpu dodavanja samo da biste igrali igru. Nema poticaja kada ne možete proći razine bez gledanja dodataka ili trošenja novca
videozapisi, i nagrade za oglašavanje i dvostruki novčići na kraju runde.. samo svaki drugi videozapis se isplati. tek sam počeo igrati ovog sata. već problemi? nije dobro. također, prestanite pokušavati prisilno prijavljivati se na facebook. još uvijek ima osoba koje ne koriste facebook. doslovno ne mogu nastaviti igrati prije ovoga. to je smiješno! Vani sam.
Hotel Frenzy: Home Design Macəra eeb
Ne volim plaćati booster za pobjedu u igri. Sviđa mi se igra više od svega kada idem na višu razinu. Zapinje se posebno kod nasmijanih lica koja mrze taj predmet
Nemoguće je proći kroz razinu bez rakete kada dođete do hotelske sobe 7th heaven. Čak i ako nadogradite na maksimum, bit će vam teško očistiti zadnjih nekoliko razina bez pojačivača. Morate kupiti gotovinu ili stalno igrati oglase da biste nešto dobili ili igrati prethodnu razinu mnogo puta da biste dobili predmete. To je pomalo frustrirajuće.
Stvarno lijepa aplikacija, super igra, svidjela mi se, ali napravi više razina
Hero Tycoon Nhập vai rdi
Igra je bila upravljiva na prvi pogled, svidjelo mi se. Ali onda nije bilo tako sjajno 😞😞 hvale su preteške i skupe da bi ih se moglo doći žao mi je. Ne želim ponovno igrati ovu igru.
Sučelje je tako loše, a ne kao igre Dream Hotela ili Grant Hotel Mania...ne znam kako ova ima recenziju s 5 zvjezdica...
Lijepo
Platio sam £10,49 prije 2 dana za zlatnu ulaznicu i nisam dobio nijedan od darova
Uživao sam u igri do kraja drugog hotela gdje je potpuno nemoguće napredovati bez plaćanja povećanja brzine. S obzirom na uvredljivu količinu dodavanja s kojima se susrećete dok igrate ovu igru, smatram je nepotrebno pohlepnom.
Tipična hotelska igra s dekoracijom soba. Lijepo je igrati, ali nakon što su prvi hotelski programeri implementirali obvezne oglase između lvl-ova. Već gledam gomilu reklama za dodatne ukrase, dragulje, pojačivače i tako dalje, dodatni obvezni oglasi između lvl-ova su totalno pretjerano. Idem do manje pohlepnog hotelskog klona.
Upravo sam počeo igrati vrlo slično drugim igrama kuhanja. Lijepo do sada.
To je stvarno zabavna igra, nažalost moram je deinstalirati. Stalno me pokušava natjerati da spremam s facebook računom, a ja ne koristim Facebook. Oh, dobro.
Zatvara se kada pritisnem za gledanje videa
Dobra igra, ali nemoguće je nastaviti igrati bez kupnje dijamanata
Previše izazovno. Igram druge igre upravljanja vremenom i nisu tako teške. Moram igrati razine 10x da bih prošao jer žele da kupiš pojačivače. Pohlepni programeri
Najdobra igra nikad nisam videla bolju igricu osim ove😻💗💓❤🧡💛💞💚💕💟💙
Vrlo zabavno i izazovno i samo ga želim nastaviti igrati, veselim se ažuriranjima da vidim što je novo. Sjajan posao programera!
Puno reklama kao nakon svake utakmice je previše. Inače zabavna igra.
Izazovne razine, puno zabave, ali sada ne možete gledati videozapise kako biste kupili stvari za napredovanje s drugim razinama kao prije.
Otkako sam ažurirao moja igra sada se zamrzava, ruši i usporila je moj telefon. MOLIM VAS POPRAVITE
jako mi se sviđa ova igra, pomaže mi u koncentraciji itd
Između nerazumno velikih količina dragulja potrebnih za nadogradnju i činjenice da nakon nekoliko dana čekanja na potpuno ažuriranje i još uvijek nemogućnosti dovršetka razine, ne bih preporučio ovu igru.
Volim igrati, ali sam frustrirana zbog grešaka. Nakon što dodijelite 9 zadataka, počinje kvariti. Ne postoji način da natjerate gospođu da prestane obavljati zadatke.
Obožavam predstavu ▶️😍
Bilo je dobro minus imati tone novčića i ne moći ih koristiti. Trebali bismo moći koristiti naše kovanice za plaćanje nadogradnji kao što su ljubičasti dragulji ili pojačivači. Neću više igrati jer odbijam kupovati u igricama
Previše reklama
Super
Deinstalirano. Svake poslije igre/razine postoji oglas, iako ga niste tražili. Tako dosadno.
Hotel Frenzy: Home Design Avventura xca
Jedna stvar je što uvijek nije jasno i i jedna promjena hotela, molimo ažurirajte ovu igru brzo, želim vidjeti još ažuriranja
Bila je to dobra igra za kratko vrijeme dok mi ne dopusti da nastavim dok je ne povežem s Facebook računom.
Volim ovu igru, ovo je uvijek ono što sam želio odmalena. Ali postoji problem zapravo kada ima previše reklama što me stvarno nervira 😔 i kada sljedeća razina na kojoj imaju neki drugi hotel postane izazovna , ali da ne brinete o igrici , brinite za svoj novac , mora se kupiti puno dijamanata za nastavak igranja, nadogradnje, a ako ne, nije savršeno. Općenito, ova me igra na prvu zadovoljila, ali žao mi je što nisam uspio do zadnje razine.
Sjajna igra s malo previše reklama.
ova igra pliva u reklamama..
Igra mi se zapravo svidjela. Ali uvijek imam problema kada je u pitanju preuzimanje nove razine. Kažu da imam problem s internetskom vezom čak i ako imam izvrsnu internetsku vezu! Kako sam ovo riješio???
to je prilično dobra igra, ali ima malo dodataka i postaje me neugodno osim što je super zabavna