(iOS) Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds cheat code glitch gems
Feb 18, 2022 5:51:14 GMT
Post by cahofigemil on Feb 18, 2022 5:51:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds 2022 version ▞▞▞
IGRA mi je všeč, toda razlog, zakaj bi dobili 3 zvezdice, ker je precej dolgočasna in je toliko oglasov
Ok, zdaj ta igra ni kot pk xd, za igranje na spletu moraš plačati PRAVI denar in za igranje na nekaterih svetovih moraš plačati, to sploh ni kot pk xd ali minecraft
dam mu dve zvezdici, ker ima dobro teksturo blokov, a ko skočim, ne morem skočiti na en blok
Ali lahko odkleneš način za več igralcev, ker se želim igrati z drugimi😭Zato imam 3 zvezdice
SOVRAŽIM to neumno igro, kakšna iznajdba je to, sploh mi ne pusti igrati. Še vedno čakam 1 uro ali 2 in se še vedno ne naložim?!!!!!
Dolgočasen rip. Lahko bi bilo bolje, če bi bili odprti drugi zemljevidi, odprti zemljevid pa nima nič posebnega
Nič za početi dolgočasna igra.🙄😒
Ta aplikacija mi je bila všeč, vendar sem jo danes igral in ni delovala.... tako da, da, ta aplikacija mi je všeč, ampak... ni delovala ok...... oprosti, zakaj sem ji dal 3.. adijo lep dan!!! 😁🤔😑
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Παιχνίδια προσομοίωσης tmmd
Zakaj ni multiplayer. In zakaj, ko sem videl nekoga, se osvobodi. Prosimo, da to igro naredite večplastno.
Odlična igra. Prosimo, namestite to igro. V tej igri lahko gradimo nove svetove. Všeč mi je njegova igra in upam, da bo ta igra všeč tudi vam.
Temu dajem eno zvezdico, ker ko pritisnem gumb za predvajanje, mi ne dovoli, ko dvakrat kliknem, še vedno ne
Ok, torej sva z otrokom kupila zemljevid sladkarij in pisalo je, da morava spet plačati
Ne tako dobro. Grafika je lepa, vendar igra ni tako privlačna. Različne igre so na voljo samo za plačljive člane. Ni zabavno.
Igra je dobra, vendar moraš plačati skoraj za vse, tako da, zato ji dajem samo 2 zvezdici samo zaradi tega
Liki so tako ljubki in lahko zgradiš karkoli želiš in ni ti treba čakati, da se drugi blok odpre in voda, ki jo že imaš, je vse, kar želiš in želiš, je vse v tej igri, če želiš biti graditelj, če odraščali ste, ta igra vam bo mislila, kako to narediti, prosim, Prenesite to ODLIČNO IGRO!!!
Odlična neverjetna igra samo mislim, da bi bilo bolj kul, če bi se lahko igrali z drugimi ljudmi po vsem svetu (resnični svet) in nam ni treba plačati, prosim😊, ampak odlična igra vsak dan.
Ta aplikacija ni zabavna vsakič, ko se premaknem, samo se znebi bloka in prisilil si me, da izbrišem nekaj mojih spominskih slik. Ne priporočam te igre, če ste uporabnik Androida, ker bi šlo vse narobe za vas, če ste uporabniku Apple bo šlo dobro Uporabnikom Androida ne samo ne. Popravite igro za uporabnike Android adijo
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulácie vkod
Igra je dobra, ampak zakaj sem temu dal 3 zvezdice, ker se mi vrti v glavi, prosim, popravi to.
2 zvezdici, ker: ne moreš igrati v igri za več igralcev z veliko igralci, jaz pa sem čisto sam na zemljevidu😭 samo jaz jaz jaz na zemljevidu, ampak ZAKAJYYYYYY?
tako zaostaja, zakaj je dobra igra, ampak tako zaostaja zakaj.............popravite to
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Symulacyjne mzij
Všeč mi je igra. Toda kot brezplačen igralec sovražim, da moram plačati za odklepanje novih mest. Tega ne bi mogel odstraniti, če ne bi bilo iz tega razloga ... Tudi moji prijatelji in jaz smo bili razočarani, da smo morali plačati za odklepanje večigralske igre ... Kakšna izguba mojega prostora za shranjevanje ...
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulyasiya dyem
precej dobro, ampak naredi ga dobesedno minecraft
To je kul, ampak želim si, da bi imel način preživetja in ne bi imel vsega v žepu
Všeč mi je ta stvar in jo obožujem in delam veliko norih stvari na njej. Obožujem vojno in obožujem vse na njej in dobim tudi psa, vendar ni stroškov tako striženje, ampak mačka je
Ta igra je super. Všeč mi je, izdelujete lahko tako kot Minecraft, imate to kul orožje, ki ga lahko uporabite. Tudi jaz ne maram igrati na spletu, vendar mi je ideja te igre zelo všeč in nima nobenih oglasov, ki bi jih lahko rekel Všeč mi je ta igra s petimi zvezdicami za vas😊
Mislim, da je igra kul in edina stvar, ki jo sovražim, je, da moraš kupiti prepustnico, da bi lahko s spletnimi igralci res neumno.
NAJSlabša igra, ki je bila kdajkoli ustvarjena!!!!!Grafika je dobra, ampak kontrole in liki so kot MINECRAFT, AMPAK Slabše NE PRIPOROČAJO ljudem s praznim žepom, ker ima 99% igre v nakupih aplikacij najslabšo igro doslej obljubite, da bo vaš denar izginil v sekundi
Naložite Dude Theft Wars: Online FPS Sandbox Simulator BETA ...
To je najslabša igra, kar sem jih kdaj igral. Moral bi dati denar za odklepanje enega zemljevida
Ne odpre se, ampak na drugih zavihkih se odpre in je neverjetno
OMG, ta igra mi je zelo všeč! Crafty Lands je tako kul! V tej igri lahko ustvarite, kar želite! Lahko naredite hišo, čoln ali raketo. Vlak, padci in celo svetovni! To igro moraš igrati. Tako zabavno je, ne morem nehati igrati te igre!!!
Dajem 1 zvezdico, ker je kopija originalnega minecrafta, da je ta igra tako dolgočasna in originalni minecraft je zelo zabavna in lahko se igraš s prijateljem in lahko letiš in lahko igraš več, je smešno Všeč mi je originalni minecraft, ker igram z bratom in prijateljem Emiliom 🌸🌸.
Igra mi niti ne dovoli igrati. Če pritisnem "play" potem se ne predvaja in če pritisnem "login" potem se ne prikaže nič in če pritisnem na gumb za nastavitve, spet ISTO! Rad bi, da mi ustvarjalci odgovorijo. Ali pa bom nad igro zelo razočaran. HVALA VAM
Candy Puzzlejoy: เกมไม่ใช้เน็ต ง่ายๆ sgh