Post by cahofigemil on Feb 18, 2022 5:54:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas padidinti aukso ▞▞▞
▞▞▞ Tower Defense - strategy games 2022 version ▞▞▞
Dėkojame, kad išsprendėte ankstesnes problemas
Nėra gero žaidimo, orkas sunaikins tavo bokštą
Tower Defense GOLDEN LEGEND Strategie nwxn
Puiku
patinka
Puikus žaidimas, kuriam nereikia didelių pinigų sumų ar nuolatinio žaidimo pertraukimo norint pridėti
Gera pramoga
Fishdom Teka-teki jmlw
Puikus žaidimas, vaikinai, nes turiu tik vieną ranką...🙋♂️
Linksmas žaidimas
Šlykštu...visada prašoma įvertinimo.persunkta pertraukiančių skelbimų
Gerai, grafika, atnaujinimai yra šiek tiek brangūs ir jūs turite nušlifuoti kelis lygius, kad gautumėte reikiamas žvaigždutes arba PTP. Žaidė kelis lygius ir prarado susidomėjimą. Labai panašus į „Iron Hide“ žaidimus „Rush“, tačiau gali būti patobulinti papildomi bokštai.
Labai šaunus žaidimas, kurį rekomenduoju žaisti
Šiuo metu man smagu su šiuo žaidimu. Man patinka tai, kad galite grįžti į anksčiau sumuštus lygius ir žaisti juos aukštesnio sudėtingumo lygiais. Man nepatinka tai, kad šis žaidimas atrodo kaip mokama žaisti. Viskas kainuoja brangakmenius, o reguliariai progresuojant žaidimui brangakmenių sumos, kurias gaunate kaip atlygį, yra labai mažos.
Ок
gražus žaidimas
Tower Defense - strategy games Strategie dqz
Puikus darbas
Žaidime buvo klaidų!
Fantastiška pramoga.
Gerai
Tower Defense - strategy games Strateegia oqqe
Tai geras žaidimas, kuris ištaiso keletą klaidų
tai toks stresas, kad nepastato bokšto ten, kur spaudžiau
Geras žaidimas
Aš tik šiek tiek žaidžiau šį žaidimą, atrodo gana gerai, bet pusė meniu nėra anglų kalba, todėl aš jų nesuprantu.. bet kokių patarimų, kaip pakeisti numatytąją kalbą? Prašau
Top. Super. Bravo
Neblogai
Tower Defense - strategy games Strateji Oyunları phsz
Tai įdomus žaidimas, atėmus vieną didžiulę klaidą, dėl kurios žaidimas tampa juokingai kvailas. toje pusėje, kur turite atnaujinimus arba pardavimo galimybę, yra viršuje, kur galite pastatyti bokštą. Kiekvieną kartą, kai bandau atnaujinti arba pastatyti bokštą, jis pasirenka vietą už parinkčių juostos, todėl negaliu atnaujinti ar statyti naujo bokšto, kai už atnaujinimo skyriaus yra pastatymo vieta, jis tiesiog pasirenka tą skyrių statyti ir atnaujinti. .. Tai taip juokinga; daugumos žaidimo lygių negalima žaisti!
Linksma
Puikus žaidimas neprisijungus 👍
Geras žaidimas su gražiais žaidimo elementais
Žvaigždės už atnaujinimus neteikiamos. Turi būti klaida. Buvo peržiūrėtas 2 žvaigždutėmis, dabar sumažėjo iki 1. Palaikymas yra nenaudingas. Paaiškino jiems klaidą ir jie net nesupranta apie ką tu kalbi. Net išsiuntė ekrano nuotraukas. Turiu daugybę žvaigždžių, bet negaliu atnaujinti jokių bokštų. Dabar, kai turiu daugiau nei 2000 brangakmenių ir įsigijau herojų, jo negalima naudoti žaidime. Be to, žaidimas yra toks lengvas, kad tikrai nuobodus.
Super
Mėgstate žaidimo strategiją ir iššūkius... Būtų gera idėja, jei galėtumėte pritaikyti savo bokštus, pavyzdžiui, spalvas, formas ir kitus dalykus.
Tai puikus žaidimas
Puikiai atrodo ir groja
Geras gynybos žaidimas