Post by cahofigemil on Feb 18, 2022 5:57:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju võtmeid häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Iga taseme laadimisaeg on selle taseme mängimiseks üle minuti. Kui see parandatakse, annan sellele 5 tärni, kuid praegu on laadimisaeg lihtsalt hull
Rakendus tardub uue mängu alguses ja võtab elu. Samuti ei tõmba see ostude jaoks üles minu Google'i vaikekontot.
Iga kord, kui lähen videole lisaliigutusi teenima, lõpetab see mu mängu! Nii väga masendav!
Farm Heroes Saga פנאי utc
Mulle meeldib mäng ja graafika, kuid see jookseb taseme alguses sageli kokku (mängu taaskäivitamisel võtab see minult ühe elu), mis võtab mängust palju rõõmu!
nii sõltuvust tekitav... Ainus põhjus, miks see pole 5 tärni, on see, et minu arvates peaks neil olema võimalus kasutada neid ube abivahendite ostmiseks ja muuks selliseks, mitte ainult Rancidi võitmiseks... lihtsalt idee. Ka Questis ei registreerita mu kõva taseme lõpetamisi
Mulle ei meeldi tõsiasi, et kullakange saab hankida ainult siis, kui maksate oma hoiupõrsa tühjendamise eest, et see oleks täis (muidugi kullakangeid). Peaks olema teine viis, ilma et peaks tegelikult raha kulutama. See on rebimine.
Seletamatu tardub kohati. Muul ajal väga aeglane, nt uue taseme laadimisel.
NII hea mäng häkkimiseks
See pole halb aeg, mis puudutab 3 mängu. Mul oleks see endiselt installitud, välja arvatud juhul, kui mingil põhjusel tehti minu kontole mitu ostu ja juurdepääs telefonile on väga piiratud. Mul pole seda kunagi varem juhtunud.
Farm Heroes Saga Casual xpup
Kunagi ammu nautisin seda mängu väga. Kuid see ei ole enam lõõgastav, see on liiga keeruline, et lõbutseda. Mängisin aeg-ajalt-korda-ajalt-ajalt-ajalt samal tasemel ja sellest ei saa kuidagi edasi pääseda, nii et desinstallisin selle lihtsalt ja leian teise mängu, mis pakub väljakutseid piisavalt, kuid mitte nii raske tasemete läbimine, et see on endiselt lõbus. Ma vihkan halva aruande esitamist, kuid nagu ma ütlesin, desinstallisin just selle mängu
See on suurepärane mäng! Ma armastan seda! Kahju, et peate võidetud kulla tagasi ostma. 29. märts 2019: Minu esialgne arvustus anti 23. veebruaril 2019. Minult küsiti, kas ma tahan oma arvustust "värskendada". Arvestades arengut, millest ma just teada sain, tundsin, et see on asjakohane varem tehtud kommentaaride jaoks. Kuu aega tagasi 2,99 dollarit + maks, et saaksin oma kulla. Eile õhtul öeldi mulle, et võin sama viiekümne kulla eest maksta "suurepärase" hinna 4,99 $ + maks. Ei. Muud rakendused on lõbusad, vähem investeeringuid. Eemaldab. vabandust
parim mäng!peate proovima! \parim mäng! sa pead seda proovima!
Mulle meeldib seda mängu mängida, kuid soovin, et mängijale kingitaks kullakangid, mitte ei peaks nende eest maksma. Mulle meeldib, et saab viis lisaliigutust. Nautige selle mängu mängimist ja väljakutseid. Jällegi, mulle meeldib seda mängu mängida, kohati on see väga keeruline. Mulle meeldib, et saab lisaliigutusi. Ma ei maksa kunagi mängitavate mängude eest mitte millegi eest, eriti teenitud kullakangide eest!! Nautisin viimast taset.
See on korras. Soovin, et sellel oleks režiim, kus saaks lihtsalt 3. matši mängida. Peaksite tegelikult tegema midagi muud peale selle. Samuti soovin, et saaksite mõne käigu tagasi võtta, sest on aegu, kus ma lähen kasutama ühte labidat ja see teeb selle asemel traktorit või lähen löön labidat ja see küsib minult, kas ma tahan koppast väljuda. mäng. Paar viga tuleb veel välja töötada aga muidu korralik.
Numbrid on valged ja lugemiseks liiga väikesed. Taseme läbimiseks kulub mul vähemalt 30 katset võimsuse suurendamisega. Liigutused on väga piiratud. Olen mänginud palju aastaid ja see on ikka väga raske ja masendav.
Farm Heroes Saga Gündəlik laml
1:00 tasemel 1008 ja see on kas midagi valesti või selle mängu kõige hullumeelsem tase. Ma saan aru, et need muutuvad raskemaks, kuid see on naeruväärne, et ämblikul pole võrku, mida puhastada, ja siis liigub ta võrguga teise ruumi, kuid ainult 2 tühikut kummalgi küljel, peate teda veel 2 korda liigutama. Abi
Mõnus ajaviide juba mitu aastat Kel mure, et lambist kinni läheb ja ei ava siis suure tõenäosusega on telefoni mälu täis
Farm Heroes Saga Опуштене egw
Armastan seda mängu. Ainuke asi, mida ma teeksin teisiti, on muuta mängu juhised veidi suuremaks inimestele, kes ei näe nii hästi, kuid mulle see mäng meeldib! Tubli töö! 🤩
ee
Armastan seda mängu, kuid see on TÕESTI tüütu, et IGA Pearl Paradise, Flower Tower, Honey Meadow ja Chicken Coopi sündmusel on IGA kord samad täpsed tasemed!! Ma hindan lisaüritusi, midagi muud kui teie tase, aga kas tõesti? Kas selle muutmine, vähemalt iga 3. kord, on liiga palju tööd või midagi?! Palun... See muudaks mängu 3x paremaks, imo.
väike tüütus, et hindeid ei kuvata alati järjekorras.. Sama lugu. teie süsteem ei suuda mõnikord tulemusi õigesti järjestada. Kingi parimad valikud. Kuid ebaharilikud, ebaolulised, korduvad ja ebahuvitavad reklaamid sunnivad mind varsti teie mängu kustutama.
Märts 2020 Nüüd tasemel 1680 ja nautige endiselt igapäevaseid lisakingitusi. Kuid ma olen väsinud kõigist rasketest või ülirasketest tasemetest. Keegi ei taha veeta päevi taseme läbimiseks. Tehke see vähemalt nii, et saaksime taseme vahele jätta. Mõeldes sellele, et taseme läbimiseks kulub päevi, ei ole piletid ja kullakangid kasutud, kui just siis osta ei taha. Mõned teised arvustused räägivad ponide hankimisest ja muudest boonustest, mida ma pole kunagi näinud ega kuulnud.
See mäng on väga lõbus, kui saate puuviljadega hästi, kui mängite telefonis, peate olema sõrmedega hea. Ma naudin seda mängu!
See mäng on lõbus, kuid ma olen endiselt konksul Candy Crushi saagast! Veel üks asi, palun öelge saagamängule, et saaksite edasi liikuda. Ma vihkan tõsiasja, et peate pidevalt sama taset kordama!
Armastan mängu mängimist, sellel on mittevajalikud/mittevajalikud reklaamid, mis mängivad kogu aeg. Tore oleks enne kuulutuse saamist läbida rohkem kui 1 väljakutse...
Absoluutselt meeldib mäng!! Kuid vihkan tõsiasja, et see külmub kohe pärast boonusesemete kasutamist, nii et ma kaotan kõik. Ja siis ma pean uuesti alustama!!
äge
Pole enam nii lõbus mängida. Veel vähem ilma aida väljakutseteta. Ilmselt enam ei mängi. Veel hiljuti oli see lõbus, nüüd enam mitte. Aitäh mõne aasta väljakutsete eest!!
ei kasutas telefonis.
"Kangelase režiim" on täiesti vihane ajaraiskamine. Nägin postitust vahelejätmise funktsiooni testimise kohta, kuid mul pole seda ja see paneb mind seda mängu vihkama.
Sama siin. mulle meeldib see mäng, kuid see külmub sageli. Kaotas veel ühe elu. Sel põhjusel desinstallis selle. Parandage vead.
Super suurepärane mäng, väga lõõgastav, väga meelelahutuslik, palju nalja ,,, ma ei suuda seda käest panna
Suurepärane mäng, olen konksuks jäänud. Olen mängu lõpetanud ja ootan uusi tasemeid. Ma oleksin andnud 5 tärni, kuid mul on uute tasemetega probleeme. seal öeldakse, et teised mängivad uutel tasemetel, kuid minu oma pole kustutatud. Värskendasin rakendust ikka uusi tasemeid EI OLE🤷♀️🤷♀️
Üldiselt naudin seda mängu meeletu lõbu pärast. Hüpikaknad on aga tõesti kontrolli alt väljunud. Seal on nii palju kõrvalboonuseid ja märguandeid, millest peate enne mängima asumist taganema, see on naeruväärne. Ja mõnikord hangub see ühel teatisel, nii et pean sundima sulgema ja alustama kogu protsessi uuesti.
5 Tärni
Lõbus mäng, kuid mitte seljataga raskete tasemete fänn. Raske on koostada eripakkumisi, mis aitavad teil neid läbida. Kui just ei taha päris raha kulutada.
Tase 3763. See on naeruväärne, kui mängid taset kuu aega ja sa ei saa seda ilma boosteriteta läbida. Minu mäng lukustati ja ei reageerinud, nii et pidin uuesti installima ja kaotasin kõik oma võimendid. On aeg see kustutada.
Cooking City - Cooking Games እንቅስቃሴ ያለባቸው cst
Alates viimasest värskendusest on see külmunud ja võtab elusid, kui sulgen ja tagasi lähen. Palun parandage see. Ilmselgelt ei töötanud värskendus korralikult. Siiani pole mul kunagi probleeme olnud. Armastan seda mängu, kuid ma ei kavatse oma aega raisata, kui miski ei tööta 🥺
Minu kogemus mänguga mulle meeldib, kuid pidevad reklaamid üksteise järel. Mängu ei naudita nii palju, kuna paljud reklaamid segavad. Mängu täiel rinnal nautimine ei anna teile meelerahu.