Post by cahofigemil on Feb 18, 2022 6:09:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
Hea mäng 😄
Super armas ja lõbus mängida! Reklaame on, kuid mitte tüütult palju. Mulle tundub, et mäng on tasakaalus nii, et annan mängimiseks kulutatud aja eest korraliku koguse esemeid lahti.
DA TEINE MÄNG NIMEGA SAILOR CAT ÜTLES MULLE, KUI MA SELLE MÄNGU SAAN, ON SEE NAHA, AGA EI TEINUD
See on hea, kuid kui te neid asju taevas hüppate, võib aeg otsa saada. 😡😡😡😠😠😠
See on lõbus, kuid nii raske teda hüpata ja ma ei saa aru sellest mängust, mis on kõik hüvasti
Pärast selle allalaadimist ei saa ma oma kostüümi endale
Mulle väga meeldib see rakendus ilma põhjuseta.
Vau see kunstistiil on suurepärane! Mulle meeldib, et maailmad muutuvad sõltuvalt teie nõia iseloomust! Minu lemmik on vampiir, sest sa mängid upsdown nõid, mis annab sulle väljakutse. Üks kaebus, see mäng jookseb kokku ja taaskäivitab mu telefoni, mida ei tee ükski teie mäng. Kui aitate, aitäh!
Armas mäng, aga kui ma vajutan, et minna ühte teed, läheb see alati teistpidi
See kogemus oli hämmastav, nii armas ja mulle meeldib, kuidas teil on nii armas kodune rakendus Armas rakendus 😃😃😃😃😃😃😃💓
Ma armastan seda rakendust!! Ma tean, et miimo toetaja ostmine ütleks teile, et saate selle rakenduse paremaks muuta, kuid ma ei raiska oma raha mittevajalikele asjadele. Kuid peaksite seda rakendust värskendama!
Sinu mängud on kõige hullemad, see ei tee seda, mida ma tahan, nutan, kui vajad lolle ma ei tea miks ma selle installisin ära installi
Väga armas mäng, lihtne mängida ja väga sõltuvust tekitav (: sellel on kena ruumi kohandamise funktsioon, samuti mitu lummavat mängijamudelit. Tugevalt reklaamipõhine, kuid kui saate endale lubada 0,99 dollarit ((tõsiselt, vaid 99 senti!!)) jumalik, teemat muutev kostüüm, see isegi ei sisalda enam reklaame!! Soovitan seda mängu kõigile, kes soovivad treenida oma reaktsiooniaega, samal ajal lõõgastudes ja lõbutsedes (:
Ma armastan seda mängu, ainuke asi, mis selles valesti on, on see, et kui sa saad uue tegelase, on see, et tagumine ring on nende summa jaoks sama ja/või sajab vihma
Ma armastan seda mängu . See on nii lõbus. saate ruumi kaunistada. Lemmikloomade kogumine ja palju muud!
Tere, olen alla laadinud peaaegu kõik teie mängud ja kõigil neil on imelik tõrge. Sellel mängul on ekraani alaosas tõrkeid ning kawai jooksu mängul ahvrull ja ülemised tõrked. Kas see on viga, mida saaksite parandada? Aitäh
Kui rakenduse taaskäivitamine on kiirem, selle asemel et oodata, kuni reklaam möödub, teate, et midagi on valesti.
Ma mängisin siis, kui hüppasin, pani mind otse püsti ja surema
seal on palju uusi mimosid ja see mäng on tõesti tore.
Miks ei lase mul alla laadida, isegi kui ma arvasin, et mängin mängu, see ei lähe mängu
Olen paigaldanud kawaii köögi, et saaksin naha, kuid kui ma selle uuesti avasin, ei saa ma ei taha seda nahka, palun öelge mulle, mida teha
😞😞😞😞pole hea mäng. Palun ärge raisake oma aega, kuid Saler Cati mängimine on lõbus
Tere, ma tahan lihtsalt öelda, et ma armastan seda mängu, isegi kas mul hakkab sellest igav. Bc, see on niiii niiii hämmastav ja mulle meeldib see parim mäng, kus pole reklaame, ainult mõnikord või see on lihtsalt minu telefon, kuna see on vana, soovitan seda õigesti kasutada noq see on kõigi aegade parim mäng, see on minu jaoks ja mulle meeldib see mäng installida kohe😀😁 armastan seda, kutid!
see on kõige viletsam mäng, mida ma kunagi näinud olen
Happy Hop: Kawaii Jump Arkade tfgm
Ma armastan seda! See on jumalik ja muusika on suurepärane! XD Reklaamid on tüütud, kuid arusaadavad ja see on hea aja raiskamine ja tundub, et ei saa kunagi vanaks c:
Lugesin seda mängu hästi, see oli tõesti armas, ma armastan, et alguses oli raske, kuid kui sa saad paremaks ja paremaks, muutub see palju lihtsamaks, arvan, et peaksite selle alla laadima, see on tõesti hea mäng ja väga armas ja kui sa armastad kasse, on see nii armas ja neil on veereklaamid, kuid see on siiski väga armas, nii et ma kirjutan sellele 10/10
Mäng on üsna korralik, kuid heli on kõik veider. Iga kord, kui midagi muudab, tekivad helihäired. Lülitasin muusika välja, et ma ei peaks müra kuulma, kuid heli teeb seda ikka ja jälle. Loodetavasti aitab see teave!
Crazy Cooking Chef Simulasyon vol
Ma laadisin selle mängu just alla ja mängisin korra. Nautis seda minuti ja suri. Läksin nüüd uuesti mängima, kui sain aru, mis see mäng on, aga ma ei saa mängida. Kustutatud ja uuesti installitud. Ei saa mängida.
mailma parim mäng
See mäng on suht armas ja pikslid on nii pikslised ja jääkaru on nii armas!!
Oop
Ma laadisin selle rakenduse alla, et avada ükssarviku ülikond Kawii köögis ja see ütleb, et mul pole seda. olen seda mängu mänginud ja mõlemad rakendused taaskäivitanud ja telefoni taaskäivitanud ja ikka ei midagi.....halp......
ma armastan seda
Armastan seda, see on nii lõbus ja ainus asi on see, kas meil on mõnel nahal tasuta opitoone? Igatahes meeldib see gamd 5 tärni
üsna lõbus, kuid teiste tegelaste avamiseks on vaja rakenduses oste. on ka SUPER ARMAS
Kunagi olin ma sellesse mängu armunud kõigi miimode tõttu ja mängisin seda kogu aeg, kuid nüüd proovin seda mängida ja see lihtsalt ei tee midagi. nagu ma puudutan ekraani suvalist kohta ja see jääb lihtsalt alla .
Tegelased on nii armsad! Ja mulle meeldib kummuteid lahti lukustada ja oma tuba kaunistada.
See rakendus on kahtlemata armas ja seda on nii lõbus mängida, kuid jumal, et selles mängus on palju reklaame! haha
Happy Hop: Kawaii Jump آرکیڈ cefr
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! apk - veapps
armas mäng, see meeldib mulle väga, kuigi mu telefon taaskäivitub, kui jõuan teatud punkti
See rakendus on väga hea, paneb proovile teie kiiruse 🚄 ja armsad tegelased, kes sa olla saad! Tõesti soovitan
Happy Hop: Kawaii Jump Аркади atl
On funad
Ma armastan seda mängu nii........ Palju😘😍