Post by twitpiztabourza on Mar 8, 2022 20:49:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brīnumu Vārdi: Krustvārdu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brīnumu Vārdi: Krustvārdu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Brīnumu Vārdi: Krustvārdu 2022 version ▞▞▞
Nav ne vainas spelei.
Jautri. Man patīk spēlēt šāda veida spēles, jo man patīk attīstīt savas smadzenes ar vārdiem
Strike Force - Guerre 1945 Arcade qmm
Ļoti forša spēle
Ar prieku ziņoju.. jā, tā līdz šim ir bijusi diezgan laba spēle... labs izaicinājums.. maksa par mājienu ir nedaudz augsta, taču lielākoties id teikt, ka tā ir jautra. Tomēr es to vēlreiz pārskatīšu pēc pāris nedēļas.... lielākā daļa vārdu spēļu ir garlaicīgas..nav izaicinājuma..nav labas balvas..bet šī pagaidām ir diezgan laba
Jauka lietotne - patīkama, gleznaina un patīkama. Man patīk grafika un vienkāršība. BET! Esmu sasniedzis 225 līmeni un joprojām uzminēju tādus vārdus kā "kaķis, kaķi, sikspārnis, automašīnas, zvaigzne, izvēle" utt. Burti ir vienādi dažādos līmeņos! Viens-divi vidējā līmeņa vārdi! Vai šeit kādreiz pienāks grūts līmenis? Vai arī šī spēle ir paredzēta tikai angļu iesācējiem? Patiesībā tas kļūst pārāk viegli un garlaicīgi. Veidotājiem jāpievieno iespēja lietotājiem pašiem izvēlēties līmeni, pretējā gadījumā šī spēle acīmredzot drīz tiks pabeigta.
šī spēle ir sūds😡
Man patīk šī spēle, bet, tiklīdz esmu sasniedzis 111. līmeni, tā sasalst. Man to ir izdarījis divas reizes. Tātad, es atsakos no tā.
Izaicinoša spēle, man patīk.
Interesanta spēle prāta asināšanai😊
Spēle sākās patiešām labi, bet pēc tam tā netiktu pārieta uz nākamo līmeni, jo netiks atskaņots reklāmas videoklips. Tātad jums ir jāiziet no spēles un jāatgriežas spēlē, un tas ir pārāk daudz.
Dotu 5 zvaigznes, bet skaļums izlaižas skaļāk un maigāk. Lieliskas bildes!
Labi, bet pārāk daudz reklāmu
Jautri pārbaudīt savu vārdu krājuma līmeni. No maziem vispārpieņemtiem vārdiem līdz tikko lietotiem vārdiem. Joprojām lieliska izklaide. Var būt sarežģīti pat ar visvienkāršākajiem vārdiem. Vienīgā problēma ir ar griežamo riteni. Tas vienmēr nonāk pie mazākās vērtības vai zibens spēriena. Trīs reizes, tāpēc jums ir no nulles līdz varbūt vienai iespējai izmantot jaunās vērtības. Turklāt šī ļoti jautrā spēle izaicinās jūsu pacietību, jo laiks, kas pavadīts, gaidot, kad beigsies papildinājumi. Joprojām ir vērts spēlēt!!!!
Kaitinošs. Šī ir vēl viena no tām spēlēm, kas ir pilna ar reklāmām. Viņi pat negaida divas spēles, tas ir katru reizi, kad pabeidzat vienu. Kādu laiku es ar to tiku galā, izslēdzot internetu, kad gribēju to atskaņot, bet viņi to izlaboja un ievietoja šo mirgojošo spilgto krāsu joslu apakšā, kas saka, ka nav savienojuma. Atjautīgi! Tagad es to atinstalēšu.
Думи на чудесата:Кръстословица Словесни ndca
Spēles spēlēšana ilga kā uzdevums nopelnīt kristālus spēlei World Above:Cloud harbor. Es sekoju norādījumiem, bet statuss rāda, ka jūsu spēle nekad netika instalēta, lai gan patiesībā es to spēlēju. (Un man patīk) vai jūs joprojām piedalāties šajā programmā? Vai jūs joprojām izpildīsiet uzdevumu World Above kristāliem, lūdzu?!Spēli nevar spēlēt, ja netiek parādīts kļūdas ziņojums “Pārtraukts darboties”, tāpēc tas ir jāizslēdz un jāatver atpakaļ, kas dažkārt pat neizlabo, bet tikai pēc tam, kad vairākas reizes esat izdarījis to pašu, pirms tā beidzot darbosies. Tas ir kauns, jo tas var būt lieliska prāta spēle
Interesanta spēle, mana apskata pazemināšana brīnuma rata dēļ. Jūs griežat, un visbiežāk jūs saņemat zibens skrūvi, kas jums nedod neko, citreiz tikai 20. Par kaut ko man tika piešķirtas 3 kronas, kas atkal neko nenozīmē.
Interesanta spēle!
Ir labs
Interfeiss, pārsteidzošs. Nevarēja piešķirt pilnas 5 zvaigznītes, jo ir liels reklāmu biežums.
Man patīk spēle pati par sevi, taču reklāma pēc katras izspēlētās mīklas bija pārāk bieži. Tāpēc es tai piešķīru tikai 3 zvaigznes.
Latviešu valoda nav,dragāju rus.
Nav sarežğīta,bet interesanta tāpat!
Man patīk šī spēle, bet man tā patiktu daudz vairāk, ja jūs varētu izcīnīt pienācīgus punktus, kā tiek uzskatīts, ka griežamais ritenis ir pievilkts. Arī pēc nospēlētām trīsdesmit spēlēm domāju, ka jādod vairāk par 25 punktiem.
Laba vārdu izvēle un jautri, lai atrastu vārdus, kas nav daļa no mīklas, taču jūs joprojām saņemat atzinību.
Tik kaitinoši , es sasniedzu augstu līmeni BET vārdu līmenis palika tāds pats vai pat daudzi daudzi vārdi atkārtojās... !! Tā oooo snnouing Ebreju versija ir sliktāka
Reklāmām ir skaņa, un tās tiek rādītas tik bieži, ka atskaņošanas laikā nevaru klausīties podkāstu. Es to atinstalēju.
Tikko mēģināju uzspēlēt spēli. Man teica, ka atjauninājums ir gatavs. Devos uz Play veikalu, taču bija tikai iespēja SPĒLĒT vai ATINSTALLĒT. Noklikšķiniet uz PLAY un saņēmāt paziņojumu, ka atjauninājums ir gatavs. Bezgalīga cilpa. Es atinstalēju, pārinstalēju, un pēc daudzu nedēļu spēlēšanas esmu atpakaļ 1. līmenī! Nav laimīgs!!!
Man patīk to spēlēt... Liek man diezgan bieži domāt un ļoti vingrina smadzenes... Tas rada atkarību 😎
Izvēle izvēlēties plašu valodu izvēli bija galvenais iemesls, kāpēc es lejupielādēju. Nav labāks vai sliktāks par līdzīgām lietotnēm, citādi "nav slikti".
Es esmu spēlējis šo spēli mūžīgi un man tā patīk, bet es nezinu, vai tas ir tikai es, bet es tiešām dodu priekšroku vecajām skaņām, vēlos, lai tās mainītos atpakaļ
Ļoti aizraujoša spēle.🙂👋👋👍
SO. DAUDZI. REKLĀMAS. Jūs spēlējat minūti, tad jums ir jātiek galā ar vismaz vienu reklāmu, varbūt vairāk. Notiek atinstalēšana.
pat nedarbojas. laiks un agsin burti neparādītos krustvārdu daļā. turklāt..uz daudzām smirdīgām reklāmām. Es nepērku neko, ko redzu reklamētu šajās spēlēs. piedodiet. tava spēle izskatījās ļoti jautra.
Words of Wonders: Crucigrama Palabras jnwu
Labi, lai paietu mazliet laika, taču tas rada vilšanos, jo tie ietver slengu un saīsinātus vārdus. Manas smadzenes nav izveidotas, lai tās izmantotu vai atrastu. Turklāt nekas līdzīgs animācijas spēlei, kas sākotnēji mudināja mani lejupielādēt.
Слова Чудеса: Кросворд Складання слів aeij
Maiga jautrība, bet pārāk daudz reklāmu, kas kļūst arvien garākas. Nē paldies.