Post by twitpiztabourza on Mar 8, 2022 21:02:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ اتوبوس بازی: حمل شهرمسافران ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ اتوبوس بازی: حمل شهرمسافران IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ اتوبوس بازی: حمل شهرمسافران 2022 version ▞▞▞
نلجخعح
فیو نیست
Tr بسیار
محمد
بددددددددد
بازی نسبتا خوبیه میشه باهاش چن دقیقه ای سر گرم شد
بازی خیلی خوبیه مشکلی نداره
خیلی قشنگه سازنده گرامی دمتم گرم
جای خالی ایستگاه اتوبوس در شهر کوهسار - باشگاه خبرنگاران
بازی Butiful vare خوب است
بد بود نصب نکن😘😘😘
شبیه ساز اتوبوس حمل و نقل عمومی یک برنامه بازی بسیار لذت بخش است که بهترین منبع سرگرمی و سرگرمی برای من است بنابراین بازی آن را بسیار دوست دارم زیرا یکی از بازی های مورد علاقه من است و گرافیک زیبایی دارد و بسیار طبیعی به نظر می رسد. با انجام این بازی روش پیک و رها کردن پیام رسان را نیز می شناسیم
من ریحانه هستم ۳ ستاره
بازی بسیار بدی است زیرا بازی های زیادی اضافه می کند.
نخیر سازندش روحانی نیست
خاکستر سفید
اصلا اونی که تبلیغشو می کرد نیست ولی خوبه😑😑😑
عالیه😘☺️
برای تبلیغ این اصلا بازی نیست، یک اپلیکیشن برای نمایش آگهی ساختن
خیلی چرته نصب نکنید گول عکساشو نخورید کسشره
تبلیغات هر 1 ثانیه هیچ صبری برای این که متاسفم من فقط می خواهم یک بازی خونین بازی کنم از بین نمی رود! خوب نیست!
بازی مربی مسافر شهری همیشه یک بازی عالی است و من آن را دوست دارم زیرا گرافیک و ویژگی های آن بدون هیچ فنی است. پر از سرگرمی و هیجان است. بازی و کنترل آن بسیار آسان است ....
این بازی وحشتناکی است که من می بینم. بازی باز نمی شود/کار نمی کند
बिकास बिक
خوب این بدترین بازی تاریخ است و من از آهنگش متنفرم. مردم باید این بازی را قبل از ارائه آن بررسی می کردند. ادم شما بچه ها خیلی احمقید من فقط دایه ام را بیهوده هدر دادم، لطفاً هیچ کس هرگز و هرگز این بازی احمقانه و مزخرف را دانلود نکند 😠 😠😠😠😠. سرهای بزرگ و همچنین این بازی هیچ شباهتی به گرافیک ندارد.
😍😍😍🤗😆😀
بدرد نمیخوره مثل تصویر های قبل نیست
این بازی خیلی بد است لطفا این بازی را اصلاح کنید تبلیغات زیادی در آن وجود دارد من از این بازی متنفرم لطفا هرگز آن را دانلود نکنید
تبلیغات زیادی وجود دارد
بنظرم خیلی عالیه
اتوبوس حمل و نقل عمومی یک اپلیکیشن شگفت انگیز برای تمامی کاربران اندروید و قدرتمند است. ویژگی این اپلیکیشن بسیار ساده است. من چند روزی است که از این برنامه استفاده می کنم. من این برنامه را دوست دارم.
Coach Bus Driving Simulator 3D Ролеви qbqg
خیلی بد. گوشیم عقب افتاد و یک روز نتونستم بهش دسترسی داشته باشم
🤐
بازی زیبا آغاز امسال و اولین مقام برای شما و اولین مکان برای شما و اولین بار از آغاز بسیاری از هند است
bxc 4200c xp driver picture of egyptian symbol sprinkler orbit richard ...
😍😠😠😠
شارت باگارتی
اتوبوس بازی: حمل شهرمسافران ایفای نقش ptvz
ریدم تو دهنش با این بازی چرتش مسخره اش
ناتمادولذوللیتذ🎂👨🏾🏫💕
بازی اتوبوس
برنامه اتوبوس مسافربری شهری مسافرانی را انتخاب و رها می کند که برای رسیدن به مقاصد خود در بازه زمانی تعیین شده نیاز به حمل و نقل دارند. از ایستگاه اتوبوس بردارید و آنها را به شیوه ای سالم و مطمئن برای تنظیم توقف بازی حمل و نقل ببرید. وارد اعماق بازیهای مسابقهای شوید و با لذت بردن از ماجراجوییهای اکشن سوم شخص به صورت رایگان و صریح، حملونقل عمومی باشید.
بازی خوبی است عزیزم؛$﷼₩:@$=_#€÷/#_9%"؛:$"♡●■●}{♤¤▪《》¤■▪{]☆☆☆😊☺☺😏🙂
هفته نامه کیاست شماره 260 - مگ لند
آشغاله یک ستاره هم زیادشه
GoNoodle Games - Fun games that get kids moving Sukan odp
بدترین بازی بدی که تا به حال بازی کرده بودم. پر از تبلیغات و تاخیر زیاد در بارگذاری. من هشدار می دهم که این بازی را انجام ندهید. اگر شما، پس از خشم تلفن خود را شکسته زیرا پر از تبلیغات و تاخیر است. همچین بازی بدی این بازی باید ممنوع شود. من برای این بازی 0 ستاره می دهم.
این بازی خوب نیست بد است و یاک این گرافیک و تنظیمات ندارد این بازی را دانلود نکنید فقط وقت تلف کردن است 😡😡
مامپی سینگ
خیلی چرته اصلا خوب نیست هنوز نریخته🤦♀️
های خوبی هس ولی خُب...یه مشکلاتی هم داره دیگه...
اضافه های بسیار زیاد... هر 5 ثانیه