(Android) Countries Been: Visited Places \u0026 Travel Map codifică multe pietre prețioase
Mar 8, 2022 21:05:16 GMT
Post by twitpiztabourza on Mar 8, 2022 21:05:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Countries Been: Visited Places \u0026 Travel Map ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Countries Been: Visited Places \u0026 Travel Map IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Countries Been: Visited Places \u0026 Travel Map 2022 version ▞▞▞
Destul de misto, de bază și simplu.
Exact ceea ce cautam! Doar pentru a mapa locurile în care am fost pe harta lumii. Mai trebuie făcute unele îmbunătățiri.
Nu are orașe mici care sunt locurile pe care doriți să le amintiți
uită datele. nu pot actualiza țările în care am fost
Aplicație excelentă, inclusiv țări, state (cel puțin în multe țări mai mari) și orașe. Puteți alege între fost, trăit sau doriți, iar aplicația nu necesită permisiuni și puteți sugera locații
Countries Been: Visited Places & Travel Map Viajes y guías bkg
nu funcționează deloc
Până acum, bine!
Aș dori să văd modificarea designului pe hartă.
Aplicație grozavă pentru a urmări călătoriile noastre în jurul lumii. Vreau să-l fac plin de culoare, ceea ce înseamnă să vizitez fiecare țară din lume.
Countries Been: Visited Places & Travel Map Пътешествия и местно съдържание plmz
Mi-a plăcut foarte mult aplicația până acum, dar din anumite motive de fiecare dată când părăsesc aplicația, harta se resetează
Countries Been: Visited Places & Travel Map Reiser og lokalt uuxf
Aplicații frumoase care ajută la înregistrarea țărilor pe care le-am vizitat 😃...
Aplicație grozavă. Ușor de utilizat, distractiv și offline. Nu pot da vina
Este prea complicat și nu prea funcționează. Am încercat să marchez orașele în care am fost și durează 4 clicuri și nu salvează datele... :/
Are nevoie de mai multe țări asiatice
Face tot ce ar trebui, fără erori, nu a găsit nicio țară sau teritoriu lipsă sau etichetată greșit.
Foarte interesant...
e ok.... As recomanda pini pentru fost, trait. chestii de rezolvat în viata asta. fie MAI MARE și un contrast mai mare, țările și orașele au fost etc aceeași culoare
Nu sunt sigur că sunt de acord cu toate defalcările țării
Ușor de folosit. Ușor de navigat. Cool App
Real Gangster Crime Toiminta ilv
Ciudat să ai San Marino și Gibraltar listate ca țară, dar unde este Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord? Nu are niciun sens.
Este o aplicație grozavă, vă poate ajuta unde doriți să mergeți în lume. Cu siguranță l-aș descărca P.S. poti adauga mai multe state te rog?Aplicație frumoasă, cu puțin loc de îmbunătățire
Fără Sudan de Sud. Sună Myanmar Birmania...
Countries Been: Visited Places & Travel Map Пътешествия и местно съдържание plmz
O modalitate grozavă de a vizualiza toate locurile pe care le-ați vizitat în lume.
Hartă frumoasă, dar nu prea folosește dacă nu vă spune numărul total de țări vizitate
Aplicație proastă! Nu este ușor de utilizat! Trebuie să adăugați orașe și județe separat! Odată adăugat orașul, ar trebui să actualizeze automat și lista de țări, dar nu este așa!
Îngrozitor. Mi-am pierdut toate intrările.
Aplicație grozavă, ușor de utilizat și plăcută vizual.
Puțin de bază. Trebuie să adăugați orașele în care ați fost
Iubește această aplicație, este simplu de utilizat și arată bine. Îmi place că poți dezbate țările și evidenția și mai mult locurile în care ai fost și nu ai fost. Aceasta este o aplicație esențială pentru oricine este interesat de călătorii.
Prima dată când folosește aplicația și se blochează și continuă să spună „se încarcă”, idee grozavă, dar necesită multe îmbunătățiri
Cea mai bună aplicație. Știu că se folosește pentru a le spune prietenilor tăi unde m-am dus. Dar dacă descarc state, devine un imperiu, am făcut și ww2 cu colorarea statelor.!!🤩
Încerc să găsesc o utilizare pentru această aplicație. Nu există o funcție bună de căutare și uitați de opțiunile de personalizare numai pentru părțile vizitate într-o țară
Caut de ceva vreme o astfel de aplicație. Aplicația este grozavă și, dacă primește o mulțime de urmăritori, nu va trebui să ne facem griji că dispare. Mi-am pierdut toate informațiile de călătorie pe o aplicație/pagină de Facebook care s-a defectat.